Wieland Electric

 

www.wieland-electric.com


 

Wieland Electric е един от свeтовните лидери в областта на щепселните съединения в сградните електроинсталации и клемни съединения в индустриалната автоматизация. Главните дейности на фирмата се фокусират в развитие, производство и продажби на иновативни продукти и системи, които преодоляват ограниченията, наложени от стари и неефективни методи при изгражадане на електрически инсталации и автоматизации.

 

За пример служи щепселната инсалационна система gesis, която направи революция в инсталациите на сгради преди 30 години. Gesis системата непрекъснато се развива в нови области на приложение – такива като слънчева технология понастоящем. Wieland проектира нови продукти за индустриално електроразпределение, разпределение и автоматизация, например системата podis. Повече от 1000 патента дават впечатляващо доказателство за силата на компанията в иновационните технологии.

 

Wieland разполага с около 2000 души персонал по света в 14 филиала, както и мрежа от компетентни партньори по продажби в повече от 70 страни.

 

Основните продуктови групи на фирмата са:

 

- редови клеми с пружинно и винтово присъединяване на проводника;

- многополюсни щепселни съединения за индустриално приложение;

- клеми и конектори за печатни платки;

- конектори и щепселни съединения за електрически инсталации;

- интерфейсни модули, таймери, индустриални релета.


Wieland Electric