За нас:

-----------------------------------------
    • Прилагайки най-новите технологии в производството и автоматизацията, производствените способности позволяват на фирмата да бъде конкурентна в днешния световен пазар.

    • С 39 различни системи от изолационни тръби, от които можете да избирате, налични в разнообразие от размери и цветове, можете да бъдете уверени, че имате продукт, който отговаря на вашето приложение. Също така можете да разчитате на експертиза и възможност за проектиране и разработване на нови продукти и производство специално по поръчка. Специален монтаж, различни цветове или дължини на изрязване, широко познание в производственото проектиране и машиностроене, фирмата може да развива решения, които да отговарят на вашите специфични проектни изисквания.

    • С богата складова база, фирмата се стреми да извършва отлично обслужване, за да покрие по-бързо изискванията на клиента.

  sample logo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Продуктовата гама на FLEXICON:

  • гъвкави метални и пластмасови тръби за кабеловодещи системи;
  • метални и пластмасови щуцери, монтажни аксесоари.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Web сайт:www.flexicon.uk.com/