За нас:

-----------------------------------------
    • GEWISS е международен производител на решения за електрически системи, базирани на набор от над 20 000 системи за домашна автоматизация, енергетика и осветление.
    • GEWISS е създадена през 1970 г. и е израснала върху философията на "развитие като постоянен фактор за управление": непрекъснато развитие на продуктите, пазара, структурата, стойността и комуникацията в течение на времето. "Слушането" на пазара винаги е било основната импулс на стратегията на GEWISS, предназначена да приеме пазарните нужди и да предвиди пазарните промени.

    • Целта е да се постигне система за "инсталиране на глобален пазар", като се приемат две водещи понятия: иновации и качество.

  GEWISS

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Продуктова гама на GEWISS:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Web сайт:https://www.gewiss.com/ww/en