За нас:

-----------------------------------------
    • Scame Parre SpA е една от водещите компании в производството на електрически материали.
    • Основана е през 1963 г. и днес като дружество включва повече от 18 контролирани и сътруднически компании в цял свят, с приблизително 800 служители.

    • Модерното оборудване, роботизираното асемблиране и надлежното качествено контролиране гарантират едновременно едновременно надеждно и технологично напредване на продукта.

  sample logo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scame произвежда над 10 000 артикула, включващи широк кръг от компоненти и системи за електрически инсталации , подходящи за промишлени и неиндустриални цели.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Web сайт:www.scame.com/